De Vrede zal het laatste woord hebben

 
14,00
157
+

Beschrijving

Voorwoord

Zuster Emmanuel ken ik al vele jaren. Haar persoonlijke getuigenis heeft een diepe indruk op mijn gemaakt. Zij dient de Heilige Maagd en de Kerk op prachtige wijze door middel van haar apostolaat vanuit Medjugorje en vanwege haar talrijke reizen over de hele wereld, waarbij zij altijd de intentie heeft om het Evangelie te verkondigen en de boodschappen van de Heilige Maagd.

Dit boek reikt onze wereld die totaal uitgeput is een diepe rust en vrede aan.

Tijdens haar reizen deelt Zr. Emmanuel met de mensen die zij ontmoet hun verwachtingen, hun strijd, hun lijden en hun vragen.., terwijl zij in het Hart vande Kerk de noemenswaardige bron van genade vinden die te vinden is in Medjugorje en die naar hun verwachting alle licht en hoop kan schenken die de Hemel voor hen heeft bereid.

De boeken van Zr. Emmanuel brengen deze verwachting van hoop naar alle mensen, en haar nieuwe boek 'De Vrede zal het laatste word hebben' doet deze reputatie eer aan. Enkele van de verhalen in dit boek geven haar persoonlijke getuigenis van haar leven weer, andere getuigenissen heeft zij gevonden in de levens van heiligen, zoals pater Pio of Moeder Teresa, en weer andere werden gegeven door mannen en vrouwen die letterlijk uit de Hel zijn bevrijd en die het Goede Nieuws zijn gaan verkondigen. Zuster Emmanuel heeft deze getuigenissen verzameld van over de hele wereld. Haar verhalen zijn gefundeerd in de werkelijkheid en ze wakkeren een vuur aan omdat ze een antwoord geven aan onze onrustige wereld die zich de vraag stelt: waar kunnen we de vrede vinden, de ware vrede?

Wanneer u dit boek ter hand neemt, weest er dan op voorbereid dat u een nacht niet zult slapen, want u zult niet kunnen ophouden met lezen. Ik raad u aan het boek in kleine porties te lezen, bijvoorbeeld één hoofdstuk per dag, om de gehele rijkdom ervan in u op te kunnen nemen. Het boek is als een Evangelie voor deze moderne tijden. Ik hoop dat u er net zoveel leesplezier aan zult beleven als dat bij mij het geval was. Ik wil u vragen om zich bij mij aan te sluiten om gebeden van voorspraak voor zuster Emmanuel te bidden en vooral degenen die hebben bijgedragen aan dit uitmuntende geschrift.


ZR.BRIEGE MCKENNA

Zuster Briege McKenna is een Claris uit Ierland die over de hele wereld bekend is. Zij reist de hele wereld rondom zowel priesters als lekengelovigen weer te centreren op Christus.