Mijn HART zal TRIOMFEREN

 
22,00
95
+

Beschrijving

"Mijn naam is Mirjana. Meer dan 35 jaar kreeg ik verschijningen van de Maagd Maria. Ik kan het niet eenvoudiger zeggen."

Mirjana Soldo was slechts zestien jaar toen zij samen met vijf andere kinderen een mysterieuze vrouw zag op de helling van een heuvel bij het dorp Medjugorje, ex-Joegoslavië. De vrouw - die een buitengewone schoonheid en bevalligheid bezat - noemde zichzelf de Maagd Maria. De gebeurtenissen die op die zomerse namiddag in 1981 begonnen, brachten een drastische ommekeer teweeg in het leven van Mirjana en veroorzaakten hevig lijden onder de handen van het communistisch regime. Na meer dan 35 jaar verschijningen, komen er nog bijzonder veel mensen naar Medjugorje op zoek naar antwoorden op de grote levensvragen. Verhalen over mirakels komen overvloedig voor en, volgens Mirjana, zullen er nog meer komen. De Maagd vertrouwde haar tien profetische geheimen toe die betrekking hebben op de toekomst van de wereld.

In Mijn Hart zal Triomferen vertelt Mirjana het verhaal van Medjugorje zoals ze het met eigen ogen heeft gezien, diezelfde ogen die - volgens haar getuigenis - de meest vereerde Vrouw in de geschiedenis mochten aanschouwen.