Kinderen, help mijn Hart om te overwinnen. Fatimaverhaal/kleurboek Zuster Emmanuel - NL 1997

Beste ouders,

Vanuit dit boek kan er een grote bron van vrede en liefde in het hart van uw kind ontspringen. Een bron die over uw gezin en zijn omgeving zal uitstromen.

Hoewel het met tekeningen omlijste verhaal voor kinderen geschreven is kunnen ook de ouders met dit boek op een eenvoudige manier kennismaken met de gebeurtenissen te Fatima in 1917.

 
8,95
60
+

Beschrijving

Beste ouders,

Vanuit dit boek kan er een grote bron van vrede en liefde in het hart van uw kind ontspringen. Een bron die over uw gezin en zijn omgeving zal uitstromen. Daarom heeft u ten opzichte van uw kind een heel belangrijke taak. In welke mate het tot de diepten van dit avontuur kan doordringen zal namelijk afhangen van de manier waarop u het helpt.
Uit het voorwoord van Zuster Emmanuel, tekstschrijfster van dit boek.

Zuster Emmanuel woont in Medjugorje.

Beste Kinderen,

Jullie weten dat Jezus veel van jullie houdt. Maar wat moeten jullie doen om te laten zien dat jullie ook van Jezus houden? In dit boekje kun je daarover heel belangrijke dingen lezen, want het laat jullie zien hoe andere kinderen dat gedaan hebben, nl. de drie kinderen van Fatima aan wie Maria, de Moeder van Jezus is verschenen en die daarover heel belangrijke dingen heeft gezegd.
Ik hoop daarom dat dit boekje jullie zal helpen om echte vriendjes en vrindinnetjes van Jezus te worden.

Met hartelijke groet,

15 augustus 1997
Mgr. H. Bomers, bisschop van Haarlem

Hoewel het getekend verhaal voor kinderen geschreven is kunnen ook ouderen met dit boek op een eenvoudige manier kennismaken met de gebeurtenissen te Fatima in 1917.